Elton John irstaili miesnäyttelijän kanssa lavalla – tallentui videolle

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Channing Tatum nousi miljoonien naisten päiväunien kohteeksi muun muuassa elokuvillaan She’s The Man ja Step Up. Tähden tuoreimpia leffarooleja on nähty elokuvissa Public Enemies, Dear John ja G.I. Joe – The Rise of Cobra. Ennen Hollywood-uraansa Channing työskenteli muun muuassa stripparina.

Nyt Channing Tatum on aiheuttanut laulaja Elton Johnin kanssa ihmetystä rohkean tanssiesityksen takia. Tähdet nimittäin irstailivat Revlon-hyväntekeväisyyskonsertin esiintymislavalla. Verkossa julkaistulla videolla nähdään, kuinka näyttelijäkomistus pyllistää homoseksuaalina elävän Elton Johnin haarojen eteen.

– Elton John näyttää siltä, että hän olisi nipistämässä Channingin takamusta, TMZ-sivuston toimittaja kertoo videolla.

Channing Tatum esiintyi vuonna 2000 laulaja Ricky Martinin She Bangs –kappaleen musiikkivideolla. Hänen tiedetään saaneen taustatanssijan roolistaan musiikkivideolla 400 dollarin palkkion. Sittemmin miesmallina jalansijaa saanut innostui näyttelemisestä esiinnyttyään C.S.I Miami –rikossarjassa. Step Up –tanssielokuva teki kuitenkin Channingista viimein tähden. Näyttelijä meni vuonna 2009 naimisiin Step Up –elokuvan vastanäyttelijänsä Jenna Dewanin kanssa Havaijilla.