Hugh Grant lopettaa uransa: ”En enää rakasta näyttelemistä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen näyttelijä-tuottaja Hugh Grant tunnetaan lähinnä romanttisten komedioiden tähtenä. Miljoonien naisfanien janoaman hurmurin kuuluisimpia elokuvia ovat muun muuassa Bridget Jones, Notting Hill, Mickey Blue Eyes ja Rakkautta vain.

Hugh Grant sai viime vuonna Tabitha-tyttären, jonka äidiksi paljastui näyttelijän kiinalainen salarakas Tinglan Hong. Nyt 51-vuotias tähti on järkyttänyt fanejaan, sillä hän kertoi lopettavansa pian näyttelemisen. Grantin mukaan hän ei enää tartu mielellään työprojekteihin, joissa hänen tulee esiintyä kameroiden edessä.

– Olen melko valmis näyttelemisen kanssa. En ole enää niin innoissani siitä, enkä rakasta kameroiden edessä esiintymistä, Hugh Grant kertoi Britannian OK!-lehdelle.

Hugh Grant seurusteli taannoin 13 vuoden ajan näyttelijätär Elizabeth Hurleyn kanssa. Pariskunta tapasi toisensa Remando Al Viento -elokuvan kuvauksissa. Sittemmin näyttelijä seurusteli kolmen vuoden ajan Jemima Khanin kanssa. Hugh Grant ei seurustele Tabitha-tyttärensä kiinalaisäidin kanssa, mutta hän pitää huolen lapsestaa muun muuassa elatusmaksuilla.