Mies tatuoi nännejä naisten rintoihin: ”Palkitsevaa”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tatuoinneista on tullut viime vuosina todellinen muoti-ilmiö, joka näkyy niin katukuvassa kuin viihteessä. Monet julkkikset ovat ottaneet itselleen tatuointeja ja tatuoimisbisneksen ympärille on rakennettu myös monia realitysarjoja.

Nyt eräs yhdysvaltalainen tatuoija on keksinyt erikoisen tavan auttaa rintasyövän uhreja. Vincent Myers -niminen mies nimittäin on erikoistunut tatuoimaan nännejä ja rintakoristuksia naisille, jotka ovat menettäneet rintansa syöpäleikkauksessa.

Mies pystyy myös taiteilemaan iholle oikean ”rinnan”, joka auttaa sairauden uhreja tuntemaan itsensä jälleen eheäksi. 49-vuotias mies on omistanut viimeiset kymmenen vuotta keskittymällä leikkausten jälkeisiin kosmeettisiin tatuointeihin.

– Tämä on palkitsevampaa kuin mikään, mitä olen ikinä tehnyt, kertoo Vincent Myers uutistoimistoille.