Nainen, näillä iskurepliikeillä isket miehen kuin miehen!

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Kaikista kuluneimmat iskurepliikit kuullaan usein miespuolisten henkilöiden suusta. Naistenkaan ei kuitenkaan kannata sortua yleisimpiin lausahduksiin, vaan heidän kannattaa ottaa vinkkiä seuraavista iskurepliikeistä.

Cosmopolitan-lehti on nimittäin koonnut keinoja, joilla sinäkin saat iskettyä unelmiesi miehen. Esimerkiksi jos kohtaat komistuksen baaritiskillä, kysy häneltä mitä tuoksua hän käyttää ja kehu sitä ihanaksi. Miestä imartelee se että huomasit hänet, ja erityisesti se että kehuit häntä.

Juhlissa tavatessanne on helppoa aloittaa juttutuokio kysymällä, kunka mies tuntee juhlien järjestäjän. Tunnemme kaikki vetoa ihmisiin joilla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita kuin meillä, joten yhteisestä tuttavasta jutusteleminen on erinomainen idea. Vaikket itse tuntisikaan juhlien järjestäjää, toimii kysymys silti hyvin jäänmurtajana.

Urheiluottelussa kohdatessanne voit kysyä mieheltä, kuinka kauan hän on kannattanut joukkuettaan. Urheilu on aina miehille mieluisa puheenaihe. Jos komistus taas löytyy kahvilasta, voit vaikka huomauttaa miehelle tämän upeasta kellosta. Kerro, että olet juuri valitsemassa kaverillesi kelloa lahjaksi, ja että mies voisi hieman kertoa sinulle omastaan.

Jos tapaatte kuntosalilla, voit pyytää apua laitteiden käytössä ja sanoa, ettet ole koskaan aikaisemmin käyttänyt kyseistä laitetta. Miehet pitävät siitä, kun he saavat esitellä sinulle osaamistaan. Jos unelmiesi mies sattuukin kohdallesi konsertissa, kysy häneltä onko hän ollut aikaisemmin esiintyjän keikoilla. On melko todennäköistä, että mies fanittaa esiintyjää – ja vaikkei fanittaisikaan, voi hän kertoa sinulle miten päätyi keikalle.