Poliisi kiinni rattijuopumuksesta – kolaroi kaatokännissä poliisiauton

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina poliisit ovat joutuneet yhä useammin tilille tekemistään laittomuuksista, ja samalla on paljastunut suorastaan elokuvamaisia tapauksia poliisivoimien rikoksista ja korruptiosta. Nyt New Yorkissa on jäänyt kiinni poliisi, joka ajoi kolarin poliisiautolla kaatokännissä ja työaikana.Kuva: ABC 7

New Yorkin poliisin 75. piirissä työskennellyt poliisi osallistui gaalailtaan, jossa hän nautti myös runsaasti alkoholia. Alkoholin nauttimisesta huolimatta poliisi katsoi olevansa ajokunnossa ja lähti ajamaan kotiin poliisiautolla. Rattijuoppo poliisi ajoi kuitenkin rajun kolarin törmätessään toiseen autoon. Toisten poliisien saavuttua paikalle hän kieltäytyi puhalluskokeesta.