Cody Simpson pyysi Täydellistä naista videolleen – turhaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Australialainen poplaulaja Cody Simpson on noussut viime vuosina miljoonien teinityttöjen suosioon, vaikka häntä onkin haukuttu teinisensaatio Justin Bieberin kopioksi. Teinitähti muutti taannoin Yhdysvaltoihin saadakseen kansainvälistä kuuluisuutta musiikkiuralleen.

Cody Simpson julkaisi äskettäin So Listen -kappaleen, jossa hän duetoi räppäri T-Painin kanssa. Nyt 15-vuotiaan teinitähden uutisoitiin pyytäneen julkkisihastustaan ja Täydelliset naiset -sarjan kaunotarta Eva Longoriaa esiintymään hänen uudella musiikkivideollaan. Cody Simpson lähetti työtarjouksen Eva Longorialle Twitter-blogissa.

– Hei Eva Longoria, haluaisitko esiintyä So Listen -kappaleeni musiikkivideolla? Cody Simpson kirjoitti Twitterissä.

Vastaus oli kuitenkin teinitähdelle pettymys, sillä näyttelijätär joutui kieltäytymään ihailijansa tarjouksesta.

– Aww, kunpa voisinkin! Eva Longoria vastasi.

Cody Simpson nousi kuuluisuuteen vuonna 2009. Hän duetoi iYiY-debyyttisinglellään räppäri Flo Ridan kanssa. Syyskuussa Cody Simpsonin kerrottiin palkanneen Justin Bieberin managerin Scooter Braunin managerikseen. Australialaistähden uutisoitiin äskettäin seurustelevan Kardashianin julkkisperheen Kylie-kuopuksen kanssa.