Ex-lapsitähti Amanda rötösteli JÄLLEEN – katso pidätyskuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Amanda Bynes nousi kuuluisuuteen Nickelodeon-televisiosarjojensa ja muun muuassa She’s The Man -elokuvansa myötä. Näyttelijä-koomikko on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa, sillä neitokainen kertoi Twitter-blogissaan vuonna 2010 lopettavansa näyttelemisen kokonaan.

Äskettäin 26-vuotias Amanda Bynes pidätettiin hänen paettuaan autollaan poliisia ja jätettyään poliisin pysähtymiskäskyn huomiotta. Lisäksi hän pakeni onnettomuuspaikalta. Nyt Amanda on jälleen vakavissa ongelmissa, sillä hänet pidätettiin viime yönä Hollywoodissa rattijuopumuksesta epäiltynä. Tänään neitokaisen pidätyskuva on julkaistu verkossa.Kuva: Splash

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.