Big Brother -povipommi suihkussa kaikkien nähden – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa monet Big Brother -kilpailuun osallistuneet naistähdet ovat pysyneet tavalla tai toisella julkisuudessa myös ohjelman päättymisen jälkeen. Näin on käynyt myös Brasiliassa, jossa muodokas Claudia ”Cacau” Colucci toimii nykyisin mallina.


Kuva: YouTube

Nyt Colucci on saanut kiinnityksen Gota Cosmeticos -yrityksen malliksi, mutta tässä tapauksessa mallintyö pitää sisällään hieman muutakin kuin studiossa kameran edessä keikistelyä. Neitokainen on nimittäin passitettu suihkuttelemaan kaiken kansan nähden, sillä kosmetiikkamerkki haluaa esitellä tuotteitaan kuluttajille käytännössä. Nyt tällainen Cacaun suihkuhetki nähdään myös verkossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat