E.T. ei lähtenytkään kotiin? Hulvaton valokuva leviää netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aika ajoin maailmalla löydetään hassuja kuvia ja luonnonmuodostelmia, jotka muistuttavat populaarikulttuurista tuttuja hahmoja. Kerroimme taannoin kuinka brittipariskunta löysi puunpalasesta ilmiselvän E.T. -avaruusolennon hahmon.

Nyt verkon sosiaalisissa medioissa leviää valokuva, jonka yhteydessä vitsaillaan E.T.:n löytyneen ilmielävänä. Kuvan perusteella voidaankin vetää johtopäätös, jonka perusteella avaruusolento ei koskaan poistunut Maasta, vaan jäi planeetallemme asumaan valeasussa. Kuvasta on lisäksi tehty lukuisia versioita eri teksteillä.Kuva: Imgur

Elokuvamaailman kiistattomiin klassikoihin lukeutuva E.T. – The Exra Terrestrial oli eräs 80-luvun suurimmista hiteistä. Elokuvasta on jäänyt elämään sanonta, jossa E.T. haluaa soittaa kotiin.