Etsintäkuulutettu jäi nolosti kiinni – valehteli nimensä turhaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Otsikoihin nousee välillä rikollisia, jotka luulevat olevansa erittäin ovelia – vaikka todellisuus on jotain ihan muuta. Yksi tällainen rötöstelijä on amerikkalaismies Dylan Edward Contreras, joka epäonnistui totaalisesti yrityksessään huiputtaa poliiseja.

Mies turvautui valehtelemiseen poliisien pysäytettyä hänet Idahossa, Times News kertoo. 19-vuotias Contreras oli käyttäytynyt epäilyttäväsi, kun poliisit olivat käskeneet ystävineen koiraa ulkoiluttamassa ollutta miestä siirtymään autotieltä jalkakäytävälle. Mies kertoi poliiseille nimensä olevan Emilio Velesco, mutta huonolla valheella ei pitkälle pötkitty.

Huippurikollisen ura tuskin häämöttää nuoren miehen tulevaisuudessa, sillä hänen oikea nimensä kävi selville erittäin nopeasti. Contrerasin käsivarressa komeili nimittäin tatuointi, johon oli taltioitu hänen oikea sukunimensä. Sukunimen avulla miehen oikea identitetti saatiin selville alta aikayksikössä.

Poliisien kiinnostuksen herättäneelle hermostuneisuudelle paljastui samalla myös erittäin pätevä syy. Poliiseille selvisi, että Contrerasista oli voimassa kolme etsintäkuulutusta muun muassa väärän tiedon antamisesta. Tutuksi tullutta linjaansa jatkanut nuorukainen joutuu teoistaan oikeuden eteen tässä kuussa.