Jennifer Lopez paljasteli etumustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Nyt 42-vuotias laulajatähti on kuvattu juhlimassa poikaystävänsä Casper Smartin synttärijuhlia Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa Cecconis-ravintolassa. Jenniferin juhla-asu oli turkoosin iltapuku, joka ei liikoja rintamusta peitellyt.Kuva: SplashKuva: Splash

Jennifer Lopez ei ole juurikaan puhunut julkisuudessa romanssistaan taustatanssijansa Casper Smartin kanssa. Hän on kuitenkin sanonut pitävänsä nuorta tanssijaa ”todella söpönä”. Pariskunta kuvattiin taannoin Meksikossa rantalomalla läheisissä tunnelmissa.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. toukokuuta.