Titanic-tähden sivallus: ”Leonardo on nyt lihavampi!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oscar-palkittu näyttelijätär Kate Winslet joutui viime vuonna pakenemaan henkensä edestä jouduttuaan tulipalon keskelle perheensä ja ystäviensä kanssa. Kate selvisi vaarallisesta onnettomuudesta hengissä, mutta tapaus järkytti kovasti.

Suomessakin nähdään parhaillaan Titanic-menestyselokuvan uusi 3D-versio, jossa myös Winslet on luonnollisesti mukana. Aikoinaan Winslet sai median huomion kurvikkuudellaan ja häntä kiusoiteltiin Titanic-roolissaan liian kurvikkaaksi. Nyt hän on kommentoinut vanhoja puheita ja uskaltanut ruotimaan myös vastanäyttelijäänsä Leonardo Dicapriota.

– Me näytämme hyvin erilaiselta kuin silloin, olemme vanhempia. Leo on 37-vuotias ja minä 36-vuotias – me olimme 21- ja 22-vuotiaita, kun teimme elokuvan. Hän on nyt lihavampi ja minä laihempi, kertoo Kate Winslet iTV-kanavan Daybreak-ohjelmassa.

Winsletin mielestä hän on ikääntynyt paremmin, kuin Hollywood-komistus Dicaprio, joka tunnetaan monista arvostetuista elokuvarooleistaan. Silti näyttelijätär ei kestä nähdä omaa roolisuoritustaan uudestaan valkokankaalla monen vuoden jälkeen. Hän kertoo haastattelussa, että elokuvaa katsoessaan hän haluaisi pysäyttää filmin ja tukkia korvansa.

Titanic-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Kate Winslet on ollut kaksi kertaa naimisissa. Hänellä on 11-vuotias Mia Honey -tytär ja kahdeksanvuotias poika Joe Alfie. Näyttelijättären tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa The Holiday, Järki ja tunteet, Hamlet, Revolutionary Road ja Tahraton mieli. Kaunotar voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon kuudennella ehdokkuudellaan elokuvasta Lukija.