Tänään tv:ssä: Legendaarinen hittikomedia naurattaa vedet silmiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana komediaelokuvien ystäviä hellitään televisioiden äärellä, kun Nelonen esittää kello 21.00 alkaen maailman parhaiden komediaelokuvien kärkijoukkoon lukeutuvan elokuvan Mies ja alaston ase. Hittielokuva sai aikoinaan useammankin jatko-osan.

Illan elokuvassa poliisietsivä Frank Drebininä nähdään Leslie Nielsen ja naispääosaa esittää Priscilla Presley. Mukana ovat myös Sopranos-sarjasta tuttu Nancy Marchand ja parhaillaan vankilassa istuva O.J. Simpson.

Elokuvan tuotti aikoinaan komediaelokuvien kuuma kolmikko Jim Abrahams, David Zucker ja Jerry Zucker, joka loi myös yhtä hervottomat Top Secret, Hei, me lennetään -komediaklassikot sekä televisiosarjan Hei, me pamputetaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat