Mies testasi luodinkestävää lasia – vaimollaan! Katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla tehdään vuosittain erilaisia keksintöjä, joiden valmistusprosessi vaatii monia eri kehittelyvaiheita. Menneisyydessäkin keksintöjä on testattu vaihtelevin tavoin, joista osa voi olla jopa hengenvaarallisia. Nyt on löydetty eräs video, jossa 1930-lukulainen aviomies testaa luodinkestävää lasia kyseenalaisin keinoin.

Mies nimittäin ampuu lasia vaimon pidellessä siitä kiinni. Videolla vaimo ei mitenkään väisty luoteja, vaan mies ampuu suoraan emäntäänsä kohti. Naisella ei luonnollisestikaan ole minkäänlaisia suojavarusteita yllään testaustilanteessa.

Naisen pitelemä lasi heilahtaa aika ajoin tämän kädessä tulituksen voimasta. Lasi on kuitenkin maineensa veroista, koska luodit eivät mene siitä läpi. Nykypäivänä vastaavaa kutsuttaisiin todennäköisesti hyvällä syyllä perheväkivallaksi, mutta videolla vaimo ottaa vastaan ilmekään värähtämättä miehen tulittamat laukaukset.