Viikon kohutuin nettikuva – tästä ilmiö alkoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

internetissä ilmiöitä nousee yleensä mitä yllättävimmistä paikoista, kuvista ja tilanteista. Nyt sellainen on syntynyt erään Reddit-palvelun käyttäjän julkaisemasta sinänsä varsin normaalista nettikuvasta.

Cooper River Bridge Run -tapahtumassa Etelä-Carolinassa ikuistetussa valokuvassa nähdään juoksemassa mies, joka hymyilee komeasti kameralle. Kuvan ikuistaja nimitti miestä ”naurettavan kuvaukselliseksi”, ja pian kuvasta syntyikin jo uusi netti-ilmiö.

Alkuperäinen kuva on katsottu jo puolitoista miljoonaa kertaa ja lisäksi siitä on tehty nyt jo kymmeniä eri versioita, jotka leviävät parhaillaan verkossa. Alkuperäinen kuva löyty alta, ja muita versioita esimerkiksi tästä.


Kuva: Reddit


Kuva: Reddit

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat