Teinityttö on kuin elävä nukke – äidin mielestä se on normaalia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet ihmiset tekevät erikoisiakin asioita kauneusihanteensa vuoksi. Kaikki kauneusihanteet eivät myöskään ole niitä tavallisimpia. Äskettäin eräs nainen tuhlasi omaisuuden kauneusleikkauksiin näyttääkseen anime-tytöltä. Nyt eräs teinityttö on noussut julkisuuteen, koska tämä näyttää aivan elävältä nukelta.

15-vuotias Venus Palermo tunnetaan hämmästyttävästä ulkonäöstään, joka muistuttaa nukkea. Tyttö nousi kuuluisuuteen tekemillään nettivideoilla, joissa hän neuvoo katsojia täydellisen nukkemeikin tekemiseen. Palermo on saanut meikkivinkeillään tuhansia faneja. Katso kuvat tästä.

Nukketyttö on herättänyt erikoisen ulkonäkönsä vuoksi myös kritiikkiä. Hän vieraili Daybreak-televisio-ohjelmassa äitinsä kanssa keskustelemassa oudosta tyylistään. Kun ohjelman juontaja Helen Fospero kertoi olevansa kauhistunut, jos hänen oma tyttärensä näyttäisi nukelta, Venuksen äidillä oli kommenttiin suora vastaus.

– Minua ei haittaa Venuksen tyyli, hänellä on luonnostaan nukkemaiset kasvot. Venus on täysin viaton ja hyvä tyttö, joka pitää söpöistä vaatteista. Enemmän olisin huolissani, jos hän tulisi kotiin raskaana, kertoo Margaret Palermo Daybreak-ohjelmassa.

Nukketeinin äiti kertoo, että hänelle anime-nukelta näyttävä oma tytär on helppo hyväksyä. Vaikeampaa rouva Palermolle olisi, jos Venus esimerkiksi tupakoisi tai tulisi kotiin alkoholin vaikutuksen alaisena. Venus itse kertoo olleensa aina tyttömäisen tyylin ihailija. Tyttö paljastaa, kuuluisan tyylin luomiseen menee häneltä päivässä vain 15 minuuttia aikaa.