Maailman upein ruumisauto maksaa miljoonan – Katso kuvat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruumisautot ovat yleensä mustia ja varsin koruttomia tilaihmeitä, jotka saattavat vainajan arkussaan viimeiselle matkalleen. Maailmalta löytyy myös muutamia poikkeuksellisen upeita ruumisautoja, jollaisilla monet julkkistähdet on heidän poismenonsa jälkeen kyyditetty.

Viime aikoina Whitney Houston ja Michael Jackson ovat saaneet kyydin keskimääräistä näyttävämmällä menopelillä. Nyt on kuitenkin esitelty maailman upein ruumisauto, joka ei ehtinyt valmistua kyyditsemään kumpaakaan.Kuva: Splash

Kyseessä on Biemme Special Carsin valmistama Rolls-Royce Phantom B12, jota on muokattu huomattavasti aikaisemmasta. Se on esimerkiksi saanut lisää pituutta sekä sisälleen sinertävän valaistuksen. Hintaa ruumisautolle kertyy yli miljoona dollaria.Kuva: Splash