Muotiguru lepyttelee Adelea luksuslaukuilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatähti Adele on ollut pitkään tauolla, sillä hänen äänihuulistaan leikattiin taannoin hyvälaatuinen kasvain. Supertähdeksi 21-albumillaan noussut laulaja joutui alkukeväästä kohun kohteeksi kun kuuluisa muotisuunnittelija Karl Lagerfeld haukkui tähteä julkisesti lihavaksi. Chanel-suunnittelija kommentoi Adelen kokoa liian isoksi, vaikka sanoikin rakastavansa tämän musiikkia.

Adele sivalsi Lagerfeldia takaisin pian ja sanoi julkisesti, ettei ole koskaan edes halunnut näyttää kansikuvien supermalleilta. Normaaleja naisia edustava tähti aloitti kuitenkin kuntokuurin vähän aikaa sitten, minkä arvellaan saaneen alkunsa muotigurun ilkeistä sanoista. Nyt Lagerfeld on kuitenkin tehnyt anteeksipyytävän eleen ja yrittää lepytellä soul-tähteä luksuslaukuilla.

Muotiguru antaa Adelelle vain parasta ja lähetti uhkealle tähdelle omaisuuden arvoisen kokoelman Chanel-laukkuja. Lagerfeld sai idean tähden lepyttelemiseen kuultuaan brittitähden keräilevän kauniita laukkuja.

– Lagerfeld kertoi haluavansa todella saada hänen ja Adelen välit kuntoon, jotta he voisivat tulevaisuudessa tehdä yhteistyötä. Hän oli todella ärtynyt itselleen, kun päätyi loukkaamaan idoliaan, vaikka yritti oikeastaan antaa tälle kohteliaisuuden. Lagerfeldin mielestä Adele on kaunis ja hän kutsuu tätä jumalaiseksi, kertoo sisäpiirin lähde The Sun -lehdelle.

Adele on seurustellut jo viime kesästä asti Simon Koneckin kanssa. Supertähden salatun miesystävän uutisoitiin äskettäin olevan keskellä eroprosessia ex-vaimonsa kanssa. Adelesta ja Simonista ikuistettiin aiemmin tänä vuonna ensimmäisiä yhteiskuvia. Äskettäin Adelen isoäiti antoi julkisuudessa siunauksensa rakastavaisten onnelle. Supersuositun poptähden kerrotaan julkaisevan uutta musiikkia vielä tämän vuoden aikana.