Rihanna avautui suhdekohusta: ”Olin todella vihainen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihannan ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brownin ympärillä ovat viime aikoina velloneet romanssihuhut. Tähdet julkaisivat yhteisen singlen siitä huolimatta, että Brown hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon.

Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Entisen romanttisen parin lämmenneet välit ovat herättäneet paljon kysymyksiä julkisuudessa. Nyt Rihanna on kommentoinut suhdettaan Chris Brownin kanssa ja kertonut parin tehneen kunnollisen sovinnon.

– Eromme antoi minulle aseet käteen, olin todella vihainen. Se oli kuitenkin samalla eräänlainen alku vapautumiselleni. Ihmiset ajattelevat eri tavoin, mitä oli vaikea ymmärtää, kun erosimme. Lopulta päätin, ettei menneellä ole väliä, teen joka tapauksessa niin kuin haluan, kertoo Rihanna Elle-lehdelle.

Rihannan mukaan ero teki tähdestä lopulta vahvemman ihmisen. Tähti kertoi haluavansa alkaa taas deittailemaan, mutta myönsi uuden miehen löytämisen olevan haastavaa. Hän kertoo kuuluisuutensa ja työnsä vaikuttavan jokaiseen ihmissuhteeseensa. Rihanna toivoo itselleen tasapainottavaa kumppania, jolle tähden kiireinen aikataulu ei olisi ongelma.

Rihanna on viime aikoina laajentanut poptähden uraansa myös valkokankaalle. Tähti nähdään pian ensi-iltansa saavassa The Battleship -elokuvassa. Lähiaikoina tähti on markkinoinut uutta elokuvaansa ympäri maailmaa. Hänen uutisoitiin äskettäin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä popdiiva Whitney Houstonia tästä suunniteltavassa elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.