Tällä jättikokoisella miehellä on PIENI ongelma – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikuisen miehen keskipituus on noin 170-180 senttimetriä. Maailmalla tavataan kuitenkin ihmisiä, jotka ylittävät standardien rajat huomattavalla pituudellaan. Nyt Amerikan pisimmäksi sanotulla miehellä kerrotaan olevan erikoinen ongelma.

2,13 metrin pituinen Igor Vovkovinskiy kärsii asiasta, joka on suurelle osalle ihmisiä itsestäänselvyys. Huimalla pituudella varustettu mies ei nimittäin löydä itselleen kaupasta sopivia kenkiä. Nettivideolla mies kertoo, kuinka hän on epätoivoisesti vuosien ajan yrittänyt löytää itselleen sopivia kenkiä.Kuva: YouTube

Videolla kerrotaan, miten miehen jalkoja on leikattu 15 kertaa ja ne tarvitsevat tukea. Ainoat kengät, jotka mies on löytänyt, ovat kuitenkin lättäpohjaiset, eivätkä ne tarjoa jättikokoisen miehen jaloille tarpeeksi tukea. Mies kerää nyt Facebook-sivuston avulla rahaa teettääkseen jaloilleen sopivat jalkineet.

– Jalkani ovat tehneet minut osaksi vammautuneeksi, tämä asia tekee minut surulliseksi. En edes tiedä, mikä todellinen kengännumeroni on. Oikeanlaiset kengät tekisivät minut todella onnelliseksi, kertoo Igor Vovkovinskiy videolla.