Brooklyn Decker bikineissä Sydneyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin bikineihin ja uimapukuihin keskittyvä julkaisu Sports Illustrated esitteli viime vuonna uuden huippumallin, kun lehden kannessa poseerasi näyttelijä-malli Brooklyn Decker. Tänä vuonna hän sai kunnian poseerata lehden sisäsivuilla.

Alkuvuodesta Brooklyn Decker nähtiin poseeraamassa alastomana Esquire-lehden helmikuun numeron kannessa, sillä lehti valitsi hänet tämän hetken seksikkäimmäksi naiseksi. Nyt neitokainen on kuvattu nauttimassa lomastaan bikineissä Australian Sydneyssä.Kuva: SplashKuva: Splash

25-vuotias amerikkalainen vaaleaverikkö Brooklyn Decker on ennen Sports Illustrated -kansikuvaansa näytellyt muutamissa televisiosarjoissa ja Just Go With It -elokuvassa valkokankaalla. Hän on lisäksi vieraillut muiden muassa Ruma Betty, Chuck ja Roal Pains -sarjoissa. Victoria’s Secret -mallinakin toimiva Decker on naimisissa tennistähti Andy Roddickin kanssa. Sports Illustrated -kansikuva nosti Brooklyn Deckerin suoraan huippumallisarjaan, ja kansi rankattiin myöhemmin lukijoiden toimesta vuoden seksikkäimmäksi kansikuvaksi.