Kate Upton pääsiäismunat rinnoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

19-vuotias mallikaunotar Kate Upton nousi viime vuonna huippumalliksi yhdessä yössä, kun Sports Illustrated -lehti valjasti hänet maineikkaan uimapukunumeronsa malliksi. Tänä vuonna Upton nousi saman lehden kanteen ja hänestä tuli maailman seuratuin supermalli.

Maalaistytöksi tunnustautuva teinimalli nähdään nyt toivottamassa kaikille faneilleen hyvää pääsiäistä videolla, josta ei ainakaan viettelevyyttä puutu. Upton nähdään nimittäin heiluttelemassa kaikkia fyysisiä avujaan ja maalaamassa pääsiäismunia, jotka hän lopulta laittaa rintaliiveihinsä.

Kuva: YouTube

19-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.