Mies petti – Porsche kohtasi mallivaimon koston

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Uskottomuus ja pettäminen ovat usein syynä parisuhteiden ennenaikaiseen päättymiseen. Nyt mallikaunotar on purkanut samasta syystä turhautumistaan tulevan ex-aviomiehensä Porscheen.

40-vuotias muotisuunnittelija, miljonääri ja Ultimo-alusvaatemerkin perustaja Michelle Mone sai tietää, että hänen miehellään on suhde hänen toisen suunnittelijansa kanssa, The Sun uutisoi. Neitokainen luonnollisesti raivostui saatuaan tiedon tällaisesta tapauksesta.

Miehen sijaan vihan kohteeksi valikoitui miehen silmäterä Porsche, jonka kyljet nainen käsitteli avaimella maalauskuntoon – neljään kertaan. Nainen sai tietää miehensä pettämisestä palkattuaan yksityisetsivän, joka kertoi tutkimuksensa synkistä tuloksista. Kaiken lisäksi toinen nainen oli Monen oma ystävä.