Tätä äijemmäksi soutaminen ei tule – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Soutaminen on perinteisesti ollut miesten laji, vaikka viime vuosikymmeninä myös naiset ovat päässeet tasa-arvon nimissä kilpailemaan lajissa. Yhä edelleen kaikken äijämäisimmät suoritukset tulevat kuitenkin testosteronia pursiavilta miehiltä.


Kuva: YouTube

Nyt Vietnamin Ho Chi Minh Cityssä on saatu kuvattua videolle soutaja, josta ei äijäilyä puutu. Mies etenee nimittäin Saigon-joella hyvällä matkanopeudella, mutta hieman poikkeuksellisella tavalla. Mies on nimittäin ajanut proomunsa päälle kaivinkoneen, jonka kauhaa mies käyttää eräänlaisena airona. Matkanopeudesta päätellen suunnitelma toimii erittäin hyvin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat