Miley Cyrus pyöräili liian pienessä mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Nykyisin lähinnä elokuviin keskittyvä teinitähti nähdään usein julkisuudessa pienenpienissä asuissa.

Tälläkin kerralla Miley on suunnannut ulkosalle hieman turhan pienessä pikkumekossa. Hän oli nimittäin liikkeellä polkupyörällä, mutta ei ilmeisesti ollut etukäteen tietoinen, että selllainen asu ei sovi pyöräilyyn. Siksi poppari joutuikin piilottelemaan jalkoväliään toisella kädellä.Kuva: SplashKuva: Splash

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.