Miljonäärit ostivat oman kaupungin – asukkaineen päivineen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on aika ajoin tullut myyntiin kokonaisia kaupunkeja, ja nyt eräs Wyomingin osavaltiossa Yhdysvalloissa sijaitseva kaupunki on vaihtanut omistajaansa. Bufordin kaupungin kauppahinta jäi alle miljoonan dollarin.

Kaupunki myytiin torstaina vain reilut kymmenen minuuttia kestäneessä huutokaupassa, jossa oli mukana myös kaksi nimettömänä pysynyttä vietnamilaista miljonääriä. Miehet huusivat lopulta kaupungin itselleen 900.000 dollarilla, Daily Mirror uutisoi. Kaupunki ei ole järin suuri, sillä se on markkinoinut itseään Yhdysvaltojen pienimpänä.

Kauppahintaan sisältyy siis koko kaupunki, jossa on yhä edelleen yksi vakituinen asukas Don Sammons. Hän aikoo kuitenkin muuttaa pois, ja siksi kaupunkiin tarvittiin uudet omistajat. Lisäksi kauppaan sisältyy huoltoasema, supermarket, vuonna 1905 valmistunut koulu, autotalli ja yksi omakotitalo.