Naomi Wattsilla turhan kireät uikkarit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina hiljaiseloa työrintamalta pitänyt näyttelijä Naomi Watts on keskittynyt viime aikoina lähinnä perhe-elämään, sillä Naomi ja hänen näyttelijämiehensä Liev Schreiber saivat taannoin esikoisensa.

Mallikuvissa äitiytensä myötä poseerannut kaunotar lomailee parhaillaan miehensä kanssa Barbadoksen maisemissa. Siellä hänet kuvattiin eilen uimarannalla turkooseissa uikkareissa, jotka olivat kuitenkin hieman liian kireät. Asu nimittäin paljasti muodoista hieman turhankin paljon.Kuva: SplashKuva: Splash

King Kong ja The Ring -elokuvia tähdittänyt 43-vuotias Naomi Watts bongattiin taannoin alastomana hotellihuoneensa parvekkeella, mutta mitään kovin ihmeellistä hänen alastomuudessaan ei ole. Naomi nähtiin nimittäin ilman rihman kiertämää myös valkokankaalla elokuvassa Mother And Child.