Naula lävisti miehen sydämen – ihmepelastuminen

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta on kuulunut viime aikoina raportteja useista tapauksista, joissa naulapyssy on lauennut rakennuksella väärään aikaan. Onnettomuuksien seurauksena useampikin rakennusmies on saanut naulan päähänsä, mutta monet ovat selvinneet hengenvaarallisesta tilanteesta.Kuva: Splash

Nyt Yhdysvalloissa eräs rakennusmies saa kiittää onneaan saadessaan olla yhä elossa. Hän sai nimittäin naulan suoraan sydämeensä. 52-vuotias newjerseyläinen Dennis Hennis oli rakennuksella, kun naulapyssyyn tuli vikaa. Mies tutki vaarallisen työkalun vikaa, kun se yllättäen laukesi osoittaessaan miestä rintaan.

Tämän seurauksena naula lävisti rintakehän ja tunkeutui aina sydämeen saakka. Mies sai sydänkohtauksen, eikä häntä voitu samkan sumun vuoksi kuljettaa sairaalaan helikopterilla. Ambulanssikyyti kuitenkin riitti, sillä mies ehti ajoissa Camdenin kaupungin sairaalaan ja hänen henkensä pelastettiin leikkauksella.