Pääsiäispupun yllätykselle karu loppu – lapset järkyttyivät

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan ympäri maailmaa juhlitaan pääsiäistä, ja monissa maissa sitä vietetään hyvinkin eri tavoilla. Nyt eräs pääsiäisen yllätys ei ole mennyt Yhdysvalloissa niin sanotusti maaliin. Good Day -ohjelman toimittajalla on tapana pukeutua vuosittan pääsiäispupuksi ja ilahduttaa siten lapsia.


Kuva: YouTube

Tällä kertaa suunnitelmiin tuli yllättävä käänne, kun pääsiäispupu kompastui innokkaiden lasten nähden ja samalla pupun pää irtosi. Toimittaja sai pään nopeasti takaisin, mutta vahinko oli jo tapahtunut. Lisää painajaisia aiheutui todennäköisesti siitä, että pupun pää pyöri ympäri.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat