Pariskunta harrasti seksiä hieman väärässä paikassa

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan tapauksesta, jossa pariskunta jäi kiinni harrastettuaan seksiä hieman väärässä paikassa. Intohimoa tyydytettiin nimittäin vahingossa paikallisen lastensairaalan pihalla, jossa myös sairaalan nuoret asukkaat näkivät kaiken.

39-vuotias nainen ja 45-vuotias mies pidätettiin lauantai-iltana St. Petersburgin kaupungissa Floridassa ja he saavat syytteet epäsiveellisestä käytöksestä ja juopottelusta yleisellä paikalla, Tampa Bay Times uutisoi.

Poliisit kutsui paikalle sairaalan henkilökunta, kun lapset olivat kertoneet heille kahden aikuisen ”pyöriskelevän” nurmikolla. Kovin vakavasta rikoksesta ei ole kyse, sillä molemmat päästettiin vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiä sadan dollarin takuusummaa vastaan.