Tältä Rihanna näytti lapsena ja teinityttönä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna nähdään kevään aikana myös valkokankaalla, kun hän tähdittää Battleship-elokuvaa monien Hollywood-tähtien kanssa. Viime viikkoina suhdekohun keskiössä olleen supertähden perhe on nyt raottanut perhealbumia.

Ashton Kutcherin kanssa väitteiden mukaan seurusteleva tähti nähdään nyt julkisuuteen annetuissa valokuvissa lapsena ja teinityttönä. Kuvien perusteella voidaan huomata, että Rihanna on ollut aina todellinen kaunotar. Ensimmäisessä kuvassa Rihanna poseeraa nelivuotiaana ja toisessa kuvassa ikää on kertynyt jo 13 vuotta.

Kuva: Rihannan perhealbumi

Kuva: Rihannan perhealbumi

Rihanna on viime aikoina laajentanut poptähden uraansa myös valkokankaalle. Hänet nähdään pian ensi-iltansa saavassa The Battleship -elokuvassa. Poppari onkin markkinoinut uutta elokuvaansa ympäri maailmaa. Rihannan uutisoitiin äskettäin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä popdiiva Whitney Houstonia tästä suunniteltavassa elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.