Rihanna pelkässä kylpytakissa – ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihannan ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brownin ympärillä ovat viime aikoina velloneet romanssihuhut, jotka Rihanna on kuitenkin kiistänyt. Brown hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon.

Nyt Rihanna ja näyttelijä Ashton Kutcher ovat väitteiden ja paparazzikuvien perusteella yhdessä. Tällä kertaa Rihanna on kuitenkin julkaissut itse itsestään kuvan Twitter-blogissaan. Siinä laulajatähti nähdään käyttämässä kännykkäänsä hotellihuoneessaan pelkkään kylpytakkiin pukeutuneena.

Kuva: Twitter

Rihanna on viime aikoina laajentanut poptähden uraansa myös valkokankaalle. Hänet nähdään pian ensi-iltansa saavassa The Battleship -elokuvassa. Poppari onkin markkinoinut uutta elokuvaansa ympäri maailmaa. Rihannan uutisoitiin äskettäin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä popdiiva Whitney Houstonia tästä suunniteltavassa elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.