Serena Williams julkaisi bikinikuvansa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennistähti Serena Williams on pysynyt viime aikoina poissa tenniskentiltä loukkaantumisiensa vuoksi. Urheilumaailman muodokkaimpiin tähtiin lukeutuva Williams joutui pitämään pitkään taukoa pelikentiltä, mutta samaan aikaan hän on kuitenkin poseerannut usein viihdelehdissä.

Näyttävä tenniskaunotar on nyt julkaissut itse oman bikinikuvansa Twitter-blogissaan. Siinä hänet nähdään peittelemässä naispuolista ystäväänsä hiekkaan.Kuva: Twitter

Serena Williams aloitti tennisuransa jo vuonna 1995 ja on sittemmin saavuttanut monia merkittäviä voittoja urallaan. Urheilumaailman tähdeksi Serena nousi yhdessä siskonsa Venus Williamsin kanssa. 29-vuotias Serena on voittanut urallaan muiden muassa kultaisen olympiamitalin peräti kahdesti.