Seksikkäin kehätyttö hyssytteli rintavana – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Arianny Celeste on saanut viime aikoina jalkansa oven väliin maailman viihdelehdissä. Hän poseerasi vuosi sitten Maxim-lehden kannessa saatuaan nimityksen UFC Octagon Girliksi. Sittemmin Seksikkäin kehätyttö -voittaja poseerasi alastonkuvissa Playboy-lehdessä.

Viime päivinä Arianny on lomaillut Miami Beachilla, mutta nyt hän on itse julkaissut näyttävän valokuvansa Twitter-blogissaan. Siinä hän näyttää makoilevan toisen naisen kanssa lattialla.Kuva: Splash

23-vuotias Las Vegasissa syntynyt Arianny Celeste on tehnyt mallintöitä lapsesta saakka, sillä hän aloitti uransa jo nelivuotiaana automainoksessa. Atleettisen mallikaunottaren varsinainen ura alkoi kuitenkin 15-vuotiaana kuntoilu- ja terveystuotteiden kampanjoissa. Samalla hän on aloitellut laulu-uraansa ja levyttänyt jo pari singleäkin. Nykyään Los Angelesissa asuva tumma neitokainen on mainosten lisäksi poseerannut lukuisissa lehdissä mukaanlukien Maxim ja FHM -lehdissä.