Ashley Benson vie miesten yöunet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorten amerikkalaisten leffatähtien joukko kasvaa pian yhdellä kuumalla nimellä, kun Ashley Benson nähdään valkokankaalla nuorisoelokuvan tähtenä. Leffan kuvausten aikana hänet on noteerattu laajasti, ja odotukset nuoren tähden kyvyistä ovat korkealla.

Ashley Benson on monien kollegojensa tavoin ottanut tavaksi julkaista itsestään kuvia verkossa. Tällä kertaa nuori kaunotar on julkaissut kuvan, jossa hän poseeraa harmaissa olohousuissa ja bikinien yläosassa.


Kuva: Twitter

22-vuotias amerikkalainen Ashley Benson on malli-näyttelijä, joka tuli aikoinaan tunnetuksi Days of Our Lives -televisiosarjan nuorena tähtenä. Hän teki läpimurtonsa sarjassa Abigail Deverauxin roolillaan. Nykyisin Ashley näyttelee Pretty Little Liars -televisiosarjassa. Vuonna 2012 Benson tulee tunnetuksi erityisesti myös Spring Breakers -elokuvan tähtenä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat