Bussikuski sai sairaskohtauksen – teinipoika ratin taakse

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen koulubusseissa on nykyisin valvontakamerat, joiden avulla on saatu todistettua muun muuassa koulukiusaamis-tapauksia. Nyt erään koulubussin valvontakamera ikuisti neuvokkaan koulupojan toimet.

Valvontakameran videolla nähdään, kuinka koulubussin kuljettaja menettää tajuntansa ratin takana. Koululaiset menevät paniikkiin, mutta 13-vuotias Jeremy Wuitschick juoksee bussin etuosaan ja alkaa ohjaamaan menopeliä. Seitsemättä luokkaa käyvä poika onnistui pysäyttämään bussin tien viereen.

Lisäksi eräs toinen neuvokas koulupoika alkoi elvyttämään tajuntansa menettänyttä bussikuskia. Washingtonin Miltonissa opiskelevat koululaiset hälyttivät paikalle ambulanssin ja päätyivät uutiotsikoihin rohkeiden toimiensa takia.

– Bussikuski sai jonkun sairaskohtauksen. Juoksin etuosaan, tartuin rattiin ja repäisin avaimet pois virtalukosta. Koko juttu oli aika pelottavaa, Jeremy Wuitschick kertoi KOMO News -sivustolle.