Facebook-flirttailulle traaginen päätös

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erittäin suositun yhteisöpalvelun Facebookin tiimoilta ilmenee aina välillä järkyttäviä tapauksia. Kerroimme esimerkiksi äskettäin naisesta, joka teki itsemurhan Facebookissa chattaillessaan. Nyt erään miehen Facebook-flirttailulla on ollut erittäin traagiset seuraukset.

Chuang Shih-Chang -niminen taiwanilaismies nimittäin menetti henkensä viattoman flirttailun takia, Daily Mail kertoo. Mies oli jutellut Facebookissa naimisissa olevan naisen kanssa McDonald’s -pikaruokalaan menemisestä. Tämä viaton kanssakäyminen oli kuitenkin ollut naisen aviomiehelle Chou You-Guangille liikaa, ja hän menetti malttinsa aivan totaalisesti.

Aviomies huomasi vaimonsa Facebook-viestit ja hän otti Chuangiin yhteyttä pyytäen tapaamista. Sovitussa tapaamispaikassa Chuangia odotti naisen aviomies sekä kaksi hänen kaveriaan. Pesäpallomailoilla varustetut miehet hakkasivat miehen henkihieveriin ja poistuivat paikalta. Chuang kuoli myöhemmin saamiinsa vammoihin, ja hänet pahoinpidellyt kolmikko tulee todennäköisesti samaan teostaan murhasyytteet.