Hampurilainen maistui pahalta – nainen soitti hätänumeroon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessa ja monissa muissa maissa hätänumeroon tehnyt perusteettomat puhelut ovat vakava ongelma, koska ne vievät runsaasti resursseja todellisilta hätätapauksilta. Nyt Yhdysvalloissa on noussut otsikoihin tapaus, jossa nainen soitti hätänumeroon erään makuongelman takia.

50-vuotias Donna Marie Nichols nimittäin soitti kahdesti saman päivän aikana hätänumeroon, koska hänen hampurilaisensa maistui pahalta. Nainen oli ostanut hampurilaisen Hardee’s-pikaruokalasta, mutta maistettuaan herkkua hän ei pitänyt sen mausta.

Niinpä nainen päätti ilmoittaa pahanmakuisesta hampurilaisesta poliisille hätäpuhelun avulla. Poliisit löysivät hampurilaiseensa tyytymättömän naisen ja pidättivät tämän hätänumeron väärinkäytöstä. Nainen kertoi poliisien kuulusteluissa soittaneensa hätänumeroon, koska hänen hampurilaisensa oli ”hassun makuinen”, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.