Katy Perry kyllästyi olemaan julkkis: ”Työn vastenmielinen sivutuote”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Katy Perry viettää parhaillaan sinkkuelämää, sillä kaunotar erosi aiemmin tänä vuonna koomikkomiehestään Russell Brandista. Laulaja astui vasta vähän aikaa sitten takaisin julkisuuden parrasvaloihin muun muassa julkaisemalla uutta musiikkia.

Katy Perry julkaisi aiemmin tänä vuonna uuden Part of Me -kappaleensa, jonka epäiltiin kertovan poptähden avioerosta. Äskettäin suosittu laulajatähti kertoi työstävänsä uutta musiikkia, joka tulee aiemmasta tuotannosta poiketen olemaan erittäin synkkää. Nyt poptähti on herättänyt huomiota kommenteillaan, sillä hän on kertonut saaneensa jo tarpeekseen kuuluisuudesta.

– Olen jo kyllästynyt olemaan kuuluisa! Mutta en ole kyllästynyt luomiseen. Julkisuus on mielestäni ainoastaan vastenmielinen sivutuote sille työlle jota teen, Katy Perry selittää Teen Vogue -lehdelle.

Poptähti on aiemminkin avautunut tunteistaan julkisuutta kohtaan. Neitokainen haluaisi esimerkiksi paparazzien jättävän hänet rauhaan yksityiselämänsä puolella. Perry on myös kertonut julkisuuden tuovan mukaanaan ”inhottavia juoruja”.

Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa. Poptähti kommentoi taannoin erokohua Twitter-blogissaan ja kiitti muun muuassa fanejaan tuesta ja rakkaudesta.