Kim Kardashianin tiimalasivartalo uima-altaalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realityjulkkis Kim Kardashian nousi aikoinaan julkkistähdeksi peppunsa ja seksivideonsa myötä. Sittemmin hänestä on tullut yksi planeetan seuratuimmista ja eniten tienaavista julkkistähdistä. Viime viikonloppuna hänet kuvattiin treffeillä räppäri Kanye Westin kanssa.

Parhaillaan Kim on perheensä kanssa lomailemassa Dominikaanisessa tasavallassa, jossa lomailun ohella kuvataan myös perheen realityohjelmaa. Purjehduksen lisäksi perheen tunnetuin kaunotar on nyt keikistellyt myös uima-altaalla bikineissä. Brunette oli valinnut eräälle allaspäivälle ylleen siniset bikinit, jotka imartelivat neitokaisen tiimalasivartaloa.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella.