Matkanjärjestäjän karu moka – lomalento lähti ilman matkustajia

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin matkanjärjestäjiin lukeutuva Thomson on saanut Britanniassa turistien vihat niskoilleen poikkeuksellisen nolon virheen johdosta. Yhtiön lomalento lähti nimittäin ilman osaa matkustajia, koska heille oli unohdettu ilmoittaa aikataulun muutoksesta.

Kyseessä oli Intian Goalle suuntautunut lomalento, jonka lähtöä jostain syystä aikaistettiin kolmella tunnilla. Muutoksesta ei kuitenkaan huomattu ilmoittaa kaikille matkustajille, joten osa matkustajista ”myöhästyi” lennolta saavuttuaan Gatwickin lentokentälle alkuperäisen aikataulun mukaan kolme tuntia myöhemmin.

Asiasta uutisoineen Telegraph-lehden mukaan ainakin 20 matkustajaa sai kentälle saavuttuaan kuulla lentonsa lähteneen kohti Intiaa jo tunteja aiemmin. Monet matkustajista olivat matkustaneet lentokentälle tuntikausia. Matkanjärjestäjä väittää lähettäneensä kaikille matkustajille tiedon muutoksesta sähköpostitse tai kirjeellä, mutta matkustajia viesti ei silti ollut tavoittanut. Sittemmin lentoyhtiö on kuitenkin pyytänyt anteeksi virhettään.