Nainen koukussa mullan syömiseen: ”Ihanan kylmää ja märkää”

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin eräästä Shannon-nimisestä tytöstä, joka juo päivittäin 12 ruokalusikallista bensaa. Tytön mukaan bensan juominen satuttaa häntä, mutta hän ei voi lopettaa addiktiotaan sen luoman hyvän olon tunteen takia.

Nyt Kristie-niminen nainen kertoo julkisuudessa erikoisesta addiktiostaan. Hän on nimittäin koukussa mullan syömiseen. Naisen mukaan hän syö multaa päivittäin, sillä hän pitää sen märästä ja kylmästä koostumuksesta.

– Multa on minun perunalastuni. Laitan multaa suuhuni ja alan jauhamaan sitä. Se tuntuu hyvältä, Kristie kertoo TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelmassa.

Mullan syöminen on kuitenkin tehnyt pahaa jälkeä naisen purukalustolle. Kristien mukaan hän on jo tuhlannut 20.000 dollaria hampaisiinsa, jotka ovat tuhoutuneet mullan rouskuttamisen takia. Nainen on esimerkiksi menettänyt kaksi hammastaan, jotka ovat irronneet multa-addiktion takia.