Titanic-kirjan sponsori raivostuttaa – Iceberg Vodka!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimmasta merionnettomuudesta, Titanicin uppoamisesta, on kulunut sata vuotta. Merkkipäivän kunniaksi Titanic on nyt esillä monin tavoin, kuten elokuvalla, televisiodokumenteilla ja kirjalla. Niistä viimeksi mainittu on nyt suututtanut Titanic-matkustajien jälkeläisiä.

Uuden Titanic: The Tennis Story -kirjan julkistamisen kunniaksi järjestetään näyttävät juhlat, mutta tapahtuman sponsoria ei ole ehkä pohdittu aivan loppuun saakka. Titanic upposi törmättyään kohtalokkaasti jäävuoreen. Nyt monet ovat raivostuneet huomatessaan, että kirjan juhlien sponsorina on Iceberg Vodka, Daily Mail uutisoi.

Kirja kertoo kahdesta laivalta selvinneestä tennistähdestä, ja molempien omaiset ovat suivaantuneita tilanteesta. Nyt sekä kirjan kustantaja että alkoholiyritys ovat joutuneet tiukan kritiikin kohteeksi, sillä jäävuorivodkan sponsorointia ei ole katsottu kovin suopeasti. Kriittisimpien mielestä molemmat yhtiöt ovat osoittaneet yhteistyöllään huonoa makua. Lisäksi aikansa tennistähtien jälkeläiset syyttävät kirjaa myös virheellisen tiedon jakamisesta.