Live-esiintymisen yllätyskäänne tyrmistytti fanit: ”Tätä ei ole moni tehnyt”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen kantritähti Jake Owen on noussut viime vuosina maansa suosituimpien kantrilaulajien joukkoon. Naisfanien janoaman komistuksen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Yee Haw, Startin’ with Me, Something About a Woman ja Alone with You.

Jake Owen on viettänyt viime aikoina aikaa kiertueella. Nyt 30-vuotias kantritähti yllätti Lacey-tyttöystävänsä konsertissaan. Jake Owen nimittäin polvistui rakkaansa eteen yleisön edessä ja pyysi tätä vaimokseen.Kuva: YouTube

Brunette vastasi myöntävästi laulajan pyyntöön ja heittäytyi tuoreen kihlattunsa syleilyyn fanien ilohuutojen saattelemana. Pariskunta myös suuteli toisiaan onnellisina fanien edessä. Jake Owen kertoi rakkaalleen, ettei hänellä ole varaa ostaa tälle valtavaa timanttisormusta. Rikkauksien sijaan kantritähti lupasi rakastaa Lacey Buchanan -nimistä tyttöystäväänsä loppuelämänsä.

Floridassa varttunut Jake Owen haaveili golf-ammattilaisen urasta ennen kantritähteyttään. Hän luopui golf-unelmistaan, kun hän joutui rajuun vesilautailu-onnettomuuteen. Sittemmin kitaran soitosta innostunut Jake Owen muutti Nashvilleen, jossa levytuottajat huomasivat laulajan lahjakkuuden. Hän julkaisi Startin’ with Me -debyyttialbuminsa vuonna 2006.