Teinitytöt tekivät haisevan iskun – julkkiksen nettikuva toi syytteet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan tapauksesta, jossa kolme teini-ikäistä tyttöä on saamassa syytteet viharikoksesta ja lisäksi heidät on erotettu koulusta. Tämä kaikki julkkistähden verkossa julkaiseman valokuvan ansiosta.

Amerikkalainen näyttelijä-laulaja Jon Lovitz julkaisi nimittäin Twitter-blogissaan valokuvan ystävänsä kotipihalta, jonne kolme teinityttöä oli tehnyt rasistisen iskun. Tytöt olivat saapuneet talon edustalle ilmeisesti erään tytön äidin kyydillä, heittäneet oven eteen ulostetta ja maalanneet pihan kivetykselle sanan ”jew” sekä hakaristin.Kuva: Twitter

Tapauksesta suivaantunut Lovitz päätti julkaista kuvan verkossa. Sen perusteella asiasta käynnistettiin tutkinta ja tytöt saatiin pian tunnistettua. Nyt heidät on erotettu koulusta ja lisäksi tyttöjä odottaa syytteet viharikoksista. Lovitzin mukaan tytöt olivat kertoneet iskun olleen vain vitsi.