Katy Perry on hulluna ufoihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähdet tunnetaan erikoisista viehtymyksistään erilaisiin elämänkatsomuksiin ja ilmiöihin. Poptähti Rihanna kertoi äskettäin tuntevansa vetoa ufoihin ja etsivänsä niitä taivaalta. Nyt myös tähden paras ystävä Katy Perry on tunnustautunut ufo-faniksi.

Erottuaan aviomiehestään Russell Brandista Perry on nimittäin ollut jopa pakkomielteisen kiinnostunut pienistä vihreistä miehistä. Tiukan uskonnollisen kasvatuksen saanut laulajatar kertoi viehättyvänsä ufo-ajatuksesta. Perryn kiinnostus nousi, kun hän katsoi amerikkalaista Ancient Aliens -televisio-ohjelmaa.

– En saa tarpeekseni siitä ohjelmasta. Olen tilannut noita dvd-levyjä 50 kappaletta. Jos alienit oikeasti hyökkäävät maan päälle toivon, että he tunnistavat ET-kappaleeni ja jättävät minut rauhaan, kertoo Katy Perry The Sun -lehdelle.

Perry toivoo ufomyönteisen kappaleensa auttavan avaruuden tunkeilijoita suhtautumaan laulajaan ystävällisesti. Hän on myös pakottanut kiertueensa henkilökunnan katsomaan Ancient Aliens -ohjelmaa ja lähetti läheisilleen joulun aikaan lahjakoreja, joihin oli laittanut kyseisen televisiosarjan dvd-levyjä.

Perry tunnetaan lisäksi erikoisesta pukeutumistyylistään, johon nainen yhdistelee avaruudellisia vaikutteita. Naimisissa ollessaan tähti innostui avaruusmatkailusta niin paljon, että osti miehelleen Brandille syntymäpäivälahjaksi 125.000 dollarin eli lähes 100.000 euron hintaisen lipun Virgin-yhtiöiden avaruuslennolle. Pariskunnan eron jälkeen on epäselvää, antaako Perry ex-miehensä pitää lipun.