Kourtney Kardashian todella muhkeassa bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta, sillä Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Tammikuussa Kourtneyn kerrottiin olevan raskaana, ja siitä saakka hän on pysytellyt poissa julkisilta paikoilta.

Kaksivuotiaan Mason-pojan äiti on kuitenkin parhaillaan lomailemassa muun perheensä kanssa Dominikaanisessa tasavallassa, jossa perhe kuvaa samalla myös realitysarjaansa. Nyt Kourtney kuvattiin uima-altaalla poikansa kanssa, ja samalla hänen valtava vauvamasunsa ikuistettiin pitkästä aikaa bikineissä.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

32-vuotias Kourtney vahvisti raskaushuhut taannoin lehdistötiedotteella. Onnellinen äiti kertoi odottavansa toista lastaan yhdessä poikaystävänsä kanssa. Kardashianien realityperhe kasvaakin siis pian jo 14-henkiseksi.

Kourtney Kardashian synnytti esikoisensa vuonna 2009 pitkäaikaiselle poikaystävälleen Scott Disickille. Synnytyksen jälkeen äiti aloitti tiukan kuntokuurin ja onnistui saamaan vartalonsa takaisin mallinmittoihin. Neitokainen paljasti kuntoilunsa ja laihtumisensa salat Shape-kuntolehdelle. Vuonna 2010 Kourtney julkaisi Kardashian Konfidential -kirjan yhdessä siskojensa kanssa.