Lindsay Lohanille jälleen raju syytös – pahoinpiteli naisen?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkistähti Lindsay Lohan on saanut viime aikoina hätistellä paparazzeja ympäriltään, sillä neitokainen on ollut tuttu nimi uutisotsikoissa muun muuassa vankeustuomioidensa myötä. Moniongelmainen kaunotar on nykyään vapaa nainen, sillä hänen ehdonalaisensa loppui vastikään.

Vastoinkäymiset eivät ole kuitenkaan loppuneet, sillä nyt 25-vuotiasta kaunotarta syytetään pahoinpitelystä. Tarjoilija Marissa Sullivan Dugas nimittäin väittää Lindsayn hyökänneen hänen kimppuunsa eräässä yökerhossa Hollywoodissa. 34-vuotiaan naisen mukaan entinen teinitähti oli muun muuassa riuhtonut häntä kovakouraisesti.

Naisen kertoman mukaan Lindsay oli raivostunut, kun tarjoilija oli jutellut tähden miespuolisille ystäville. Julkkisneitokaisen edustajan Steve Honigin mukaan pahoinpitely-syytökset ovat valhetta, sillä hänen mukaan Lindsay Lohan ei ollut edes kyseisessä yökerhossa väitetyn tapahtuneen aikaan.

– Lindsay ei ole todellakaan pahoinpidellyt ketään. Nämä syytökset ovat valhetta. Joku julkisuudenhimoinen yrittää vain saada rahaa Lindsayn kustannuksella, Steve Honig kertoi TMZ-sivustolle.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Äskettäin julkkistähden väitettiin törttöilleen autollaan erään yökerhon edessä. Eräs mies nimittäin väitti Lindsayn ajaneen autolla hänen päälleen.