9-vuotiaan esiintyminen ällistyttää – tuleva supertähti?

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelun kautta supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa laulajat Justin Bieber, Cody Simpson ja Esmee Denters. Suositussa videopalvelussa julkaistaankin lähes jatkuvalla syötöllä videoita, joissa laulajan urasta haaveilevat esittävät muun muuassa lempiartistiensa tuotantoa cover-kappaleina.

Teinitähti Justin Bieber julkaisi äskettäin Boyfriend-sinkun, jota fanit ovat coveroineet innokkaasti Youtube-videoilla. Nyt Matty B -nimellä tunnettu pikkupoika esittää idolinsa Justin Bieberin Boyfriend-kappaleen nettivideolla.

Yhdeksänvuotias Matty B kertoo vaihtaneensa kappaleen sanoituksia, koska hän on liian nuori seurustelemaan. Matty B on coveroinut aiemminkin useiden supertähtien kuten Rihannan, Willow Smithin ja Keshan kappaleita YouTube-videoillaan.