Megan Fox on seksikäs äitipuoli: ”Moni ei ymmärrä sitä puolta minusta”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Seksikäs näyttelijätär Megan Fox joutui taannoin raskaushuhujen keskiöön. Tähden pyöristynyt vatsanseutu saatiin nimittäin ikuistettua paparazzien kameroille. Megan peitteli kuvissa vatsaansa ja yritti vältellä kuvaajia löysään t-paitaan pukeutuneena.

Näyttelijätär on sittemmin kumonnut raskaushuhut. Nyt 25-vuotias kaunotar on kuitenkin kommentoinut äidillistä puoltaan, sillä hän on avautunut äitipuolena olemisesta. Fox on ollut aviomiehensä Brian Austin Greenin kymmenvuotiaan Kassius-pojan äitipuoli jo seitsemän vuotta. Näyttelijätär on kertonut, että pikkupoika on yksi hänen elämänsä kauneimmista asioista.

– Olen käytännössä katsoen huolehtinut Kassiuksesta siitä asti kun hän oli kolme, eikä moni koskaan ole ymmärtänyt sitä puolta minusta, Megan Fox selittää The Sun -lehdelle.

Megan on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Taannoin heidän avioliittonsa väitettiin olevan kriisissä, kun kaunottaren Transformers-kollega Shia LaBeouf väitti julkisuudessa “kaataneensa Megan Foxin sänkyyn”.

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen myös työelämässä, sillä ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati näyttelijättärelle potkuja Transformers-elokuvasta. Tähden väitettiin riitaantuneen elokuvan ohjaajan Michael Bayn kanssa. Foxin kerrottiin muun muuassa haukkuneen suosittua ohjaajaa Hitleriksi. Kaunotar väitti kuitenkin potkujensa jälkeen jättäytyneensä itse elokuvasta muiden työtarjouksiensa takia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat