Megan Fox on seksikäs äitipuoli: ”Moni ei ymmärrä sitä puolta minusta”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Seksikäs näyttelijätär Megan Fox joutui taannoin raskaushuhujen keskiöön. Tähden pyöristynyt vatsanseutu saatiin nimittäin ikuistettua paparazzien kameroille. Megan peitteli kuvissa vatsaansa ja yritti vältellä kuvaajia löysään t-paitaan pukeutuneena.

Näyttelijätär on sittemmin kumonnut raskaushuhut. Nyt 25-vuotias kaunotar on kuitenkin kommentoinut äidillistä puoltaan, sillä hän on avautunut äitipuolena olemisesta. Fox on ollut aviomiehensä Brian Austin Greenin kymmenvuotiaan Kassius-pojan äitipuoli jo seitsemän vuotta. Näyttelijätär on kertonut, että pikkupoika on yksi hänen elämänsä kauneimmista asioista.

– Olen käytännössä katsoen huolehtinut Kassiuksesta siitä asti kun hän oli kolme, eikä moni koskaan ole ymmärtänyt sitä puolta minusta, Megan Fox selittää The Sun -lehdelle.

Megan on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Taannoin heidän avioliittonsa väitettiin olevan kriisissä, kun kaunottaren Transformers-kollega Shia LaBeouf väitti julkisuudessa “kaataneensa Megan Foxin sänkyyn”.

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen myös työelämässä, sillä ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati näyttelijättärelle potkuja Transformers-elokuvasta. Tähden väitettiin riitaantuneen elokuvan ohjaajan Michael Bayn kanssa. Foxin kerrottiin muun muuassa haukkuneen suosittua ohjaajaa Hitleriksi. Kaunotar väitti kuitenkin potkujensa jälkeen jättäytyneensä itse elokuvasta muiden työtarjouksiensa takia.